VELKOMMEN TIL NORGES HYGGELIGSTE B2B-SHOP FOR GARN- HOBBY ELLER GAVEBUTIKKER. PRODUKTER OG SERVICE I VERDENSKLASSE!

Woven – håndverksbedriften som skaper en bedre verden for kvinner

Woven – håndverksbedriften som skaper en bedre verden for kvinner

Anup Khadka

WOVEN i Pokhara i Nepal ble etablert i 2016 av Mr. Anup Khadka etter inspirasjon fra sin svært engasjerte mor. Moren Ram Khali Khadka er grunnlegger og mangeårig leder av Women’s Skills Development Organization, hvis mål er å styrke kvinners rettigheter og muligheter. Da Anup skulle starte Woven ønsket han å ta opp arven etter moren og skape en organisasjon som hadde positiv innvirkning på livet til nepalske kvinner – og derved også på resten av samfunnet. 

Når kvinnene blir gitt håndverksferdigheter og støtte, har de enorm endringseffekt både på familiene sine og på samfunnet. Ved å gi kvinner faglig opplæring gjør vi kvinner i stand til å oppnå økonomisk uavhengighet, og det igjen fremmer en følelse av selvtillit og styrke som strekker seg langt utover deres individuelle liv, forteller Anup. 

Kamal Gurung vever og syr for Mauds.

Woven har også et tydelig og forpliktende miljøengasjement og bruker råvarer og naturressurser så langt det er mulig.

– Vi ønsker å skape produkter som ikke bare resonerer med miljøet, men som også gir en dyp tilknytning til naturen, sier Anup.  

– Vi er ikke bare et selskap; vi er en bevegelse, en kollektiv innsats for å skape en verden der kvinner styrkes, tradisjoner æres og miljøet respekteres. Vi i Woven inviterer deg til å bli med oss ​​i denne meningsfulle reisen. Sammen kan vi skape en lysere fremtid for kvinner, lokalsamfunn og verden vi alle deler.

Woven Nepal har i dag internasjonal suksess og har nå også skapt en helt unik kolleksjon for Mauds Manufaktur i Norge.

Sjekk ut Mauds Collection by Woven: